Vi använder kakor

Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25 juli 2003 skall alla besökare på webbplatser som använder kakor informeras om detta. En kaka är en liten textfil som sparas i din dator när du besöker en webbplats som använder kakor. Nästa gång du besöker samma webbplats kan den läsa din kaka och visa sidorna enligt dina inställningar.

Det främsta syftet med vårt användande av kakor är att göra hemsidan mer relevant för dig för och att  underlätta analyser av trafiken på vår webbplats. Denna besöksstatistik innehåller inga uppgifter om namn, personnummer, e-postadress eller annan personlig information. Informationen används som underlag för att förbättra vår webbplats.

Gruden Publishing samlar, genom samarbetspartners, in anonym information om vilka webbläsare som besöker webbplatsen i syfte att kunna rikta annonser till dessa webbläsare på andra webbplatser; så kallad ”intressebaserad annonsering”. Önskar du inte omfattas av intressebaserad annonsering kan du avsäga dig detta på webbplatsen Your online choices.

De flesta webbläsare accepterar kakor automatiskt. Genom att ändra inställningarna i din webbläsare kan du dock välja mellan att acceptera kakor, bli informerad om när en kaka skapas, eller blockera kakor. Om du beslutar dig för att blockera Gruden Publishings kakor kan webbplatsens funktionalitet begränsas. Önskar du förhindra att information om hur du använder webbplatsen ska lagras kan du installera Google Analytics Opt-out Browser Add-on i din webbläsare.

Sekretesspolicy

Gruden Publishing AB, org. nr 559368-6446 är ansvarigt för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, mobilnummer samt e-postadress. Dina personuppgifter användas i syfte att upprätthålla relationen mellan dig som kund och Gruden Publishing AB som säljare och leverantör. Det innebär i praktiken att vi kommer skicka e-post till dig rörande din order samt eventuella kampanjer som du kan ta del av. Dina personuppgifter kommer aldrig delas till någon annan aktör.

Genom köp av produkter och genom att dela med dig av information i övriga formulär på www.minsonlove.se samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter som anges ovan. Du kan återkalla ditt lämnade samtycke och du har även rätt att begära att vi radera dina personuppgifter hos oss. I så fall, maila info@minsonlove.se.