Minnessida

  • Bollstanäs – Åkersberga (02:12): Seriematch 2012. En av de första matcherna på storplan. Målen lyser med sin frånvaro, men grunden för utkast läggs här. Min irritation över att de skjuter efter signal går att höra i bakgrunden.
  • ÅHK-Silwing (08:01): Seriematch 2015. Inte ofta som ÅHK vann mot Silwing, men ibland så.
  • H43-ÅHK (07:28): USM, steg 4 2017. Love får inte riktigt träff, men intressant då Love kommer att spela med flera från H43 längre fram. Det är i denna match som jag drar på mig domarnas vrede, vilket du kan läsa om i boken.
  • H43-RIK (09:37): USM, steg 3 2019. Seriefinal som länge är jämn innan det rinner iväg i andra.
  • Skånela-Redbergslid (09:41): JSM, steg 3 2020. En fantastisk match på många sätt, inte minst insatsen från de båda målvakterna. En av Loves sista matcher, notera utvecklingen över tid.

”Jag upplevde honom som väldigt mogen för sin ålder handbollsmässigt och han var den som var mest dedikerad till sin idrott i den gruppen (pojkar födda 2002). Han var extremt tävlingsinriktad och ville någonting med sin handboll. Vi hade jäkligt bra målvakter i den kullen men han hade förutsättningar att bli en A-landslagsmålvakt. Sen när han inte spelade så var han en väldigt go kille och omtyckt i gruppen – en jäkligt mysig kille.”
Tomas Axnér, tidigare förbundskapten för pojkar 02

Fyll i detta formulär om du vill dela med dig av något minne med Love